Terhills Brasserie

Schuif aan tafel bij Terhills Brasserie

Een gezellig en lekker diner? De menukaart van Terhills Brasserie maakt het de perfecte plek om de benen onder tafel te schuiven voor een heerlijke maaltijd. Onze chef-kok Dirk presenteert je met passie en smaak zijn zorgvuldige selectie gerechten. Daarbij hebben we voor ieder wat wils voorzien.

In onze ongedwongen, sfeervolle setting met uitzicht op de Franse tuin kom je tijdens het eten gegarandeerd tot rust. De hotelbar is dan weer de uitgelezen locatie om te genieten van een ruim assortiment dranken en wijnen of van een kopje koffie. Ideaal voor wie wil uitblazen of bijtanken na een actieve dag!

Wij delen je graag mee dat u bij ons nog steeds terecht kan voor een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet en ‘Bistronomisch’ buffet ’s avonds. ’s Middags verwennen we je graag met een lekker soepje en brood (gratis aangeboden). Om dagverse producten en maaltijden te kunnen garanderen, dit volledig volgens de richtlijnen van de Veiligheidsraad, serveren wij dagelijks vanaf maandag 19 oktober 2020 een 3-gangen diner in buffetvorm voor € 29,50 per persoon. Onze jongste hotelgasten (<12 jaar) eten mee voor € 12,50. Op drukke dagen voorzien we tijdslots voor het avondeten. Je kan dan bij ons dineren tussen 17u30 en 19u30, en tussen 20u00 en 22u00. Uitzonderlijk zal onze Brasserie ook op zondag de deuren openen. Gelieve er rekening mee te houden dat we gezien de covid maatregelen maar tot 20 uur alcohol mogen serveren in de brasserie.

Wij kijken er alvast naar uit u bij ons te mogen verwelkomen! Voor eventuele bijkomende vragen of reservaties kan je steeds bij ons team terecht via +32 89 73 09 09 of via info@terhillshotel.com.


Chefkok Dirk Dekinderen

“Ik ben geboren en getogen in Maasmechelen. Sterker nog, mijn grootvader en vader werkten beiden op de mijnsite. Ik werk vooral met mooie streekproducten en geef graag een knipoog naar het mijnverleden.”


Openingsuren

  • Maandag t.e.m. zondag

    Open vanaf 17u30.


Sluiting

uitzonderlijk zal onze brasserie 7 dagen op 7 geopend zijn