Covid-19 maatregelen

Terhills Hotel wenst al onze gasten een warm welkom. Om een veilig vakantiegevoel te garanderen nodigen we je uit deze video te bekijken. Jouw gezondheid en comfort primeren immers meer dan ooit: langs deze weg maken we er samen een zorgeloos verblijf van!
Download het gastenprotocol
Christiaan, Hotelmanager

Welkom bij Terhills Hotel! Anders dan anders, maar nog altijd even gastvrij. Om onze gasten op een veilige manier te ontvangen, hebben mijn team en ikzelf heel wat maatregelen genomen. Zo kan jij genieten van een zorgeloos verblijf.

Christiaan – Hotelmanager
Linda, Receptioniste

Normaal schud ik je graag de hand, maar momenteel verloopt de begroeting iets anders: ik zal namelijk je temperatuur meten bij aankomst. Uiteraard veilig van achter plexiglas én een mondmasker. Daarbij geef ik elke klant mijn glimlachgarantie – zelfs al zie je die niet. 😊

Linda – Receptioniste
Helga, Gouvernante

Als gouvernante van het houskeepingteam sta ik permanent paraat om de hygiëne in het hotel te garanderen. Naast de dagelijkse, grondige reiniging van de kamers hebben we nu extra veel aandacht voor het ontsmetten van alle publieke en privéruimtes. We dragen daarbij te allen tijde handschoenen en een mondmasker.

Helga – Gouvernante
Dirk, Chef

Ook in de keuken pakken we het ietsje anders aan, maar wees maar zeker dat het zal smaken! In het restaurant is de tafelsetting aangepast volgens de normen van social distancing.

Dirk – Chef
Chris, Meeting & Events sales manager

Welkom bij Terhills Conference! Ook onze vergaderzalen zijn heringericht om te voldoen aan de regels rond social distancing. Bovendien voorzien we graag aangepaste cateringmogelijkheden voor jouw meeting en events.

Chris – Meeting & Events sales manager