20 november 2023

The Lake House: unieke winter pop-up

Na het grote succes van “The Glass House on the Lake” vorig jaar, introduceren Terhills Resort by Center Parcs en Terland deze winter een nieuw juweeltje aan de oevers van het prachtige Terhills-meer. Deze sfeervolle locatie biedt een verbluffend uitzicht en een scala aan activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Lees verder en ontdek waarom The Lake House deze herfst en winter the place to be is.

EVENEMENTENKALENDER

Elke donderdag – Afterwork met DJ

Elke donderdagavond, van 17u tot 22u, kun je ontspannen tijdens de afterwork met DJ. Tussen 17u en 18u is er zelfs een happy hour waarbij je één drankje bestelt en er een gratis bij krijgt.

Elke vrijdag – OFYR & Jazz

Op vrijdagavond (19u – 22u) kun je genieten van een culinair avontuur met live jazzmuziek. Een 5-gangen menu wordt bereid op de OFYR-grill voor € 52 per persoon, terwijl kinderen (< 12 jaar) genieten van een 3-gangen menu voor € 25 per persoon.

Elke zaterdag – OFYR aan de waterkant

Zaterdagavond (19u – 22u) staat in het teken van culinair genot en live muziek. Geniet van een 5-gangenmenu bereid op de OFYR-grill (€ 52 per persoon, kinderen smullen van een 3-gangenmenu voor € 25 per persoon).

Elke zondag – Brunch

Elke zondagochtend (11u – 15u) wordt een heerlijke brunch geserveerd, bereid op de OFYR-grill, met live muziek. Deze shared-dining ervaring omvat wijnen, tapbier en frisdranken voor € 65 per persoon. Kinderen onder de 12 jaar genieten van deze brunch voor € 26 per persoon.

Plan je bezoek aan The Lake House via deze link. Reserveren is verplicht. Wil je graag zonder reservatie langs gaan? Dat kan elke zaterdag en vakantiedag van 12u – 17u en op zondag van 16u – 20u.