Omgeving

Op wandelafstand

Feel the heartbeat of nature

Dat is het levensmotto van Terhills. Want hier beleef je elk moment, elk avontuur op het ritme van je eigen hartslag. Hier trek je urenlang door de ongerepte natuur. Hier sjees je over het water en giert de adrenaline door je lijf. Hier word je helemaal zen na een nachtje op een luxueus hotelbed …

Maar hier shop je ook naar hartenlust in Maasmechelen Village. En hier geniet je van een magnifieke zonsondergang vanop de mijnterrils, omringd door groen in de avondgloed. Vrij vertaald: jij bepaalt het tempo waarop je al onze trekpleisters betreedt en beleeft. Dat is pas pure ontspanning en vrijheid!

Terhills

Wist je dat het Terhills Hotel vlak langs de hoofdtoegangspoort van het Nationaal Park Hoge Kempen ligt?

Lees meer
Maasmechelen village

Je lievelingsmodemerken tegen aantrekkelijke kortingen: daarvoor moet je in Maasmechelen Village zijn!

Lees meer
Elaisa Energetic Wellness

Bij Elaisa Energetic Wellness krijg je alle ruimte om te genieten en tot in het diepst van je wezen te ontspannen

Lees meer
Terland

Een cocktail in je hand en je voeten in het zand. Terland Beach is dé hotspot voor een duik in het meer, een heerlijke apero in het Beach House, of gewoon lekker chillen in de zon.

Lees meer
Terhills Cablepark

Heb jij altijd al eens willen waterskiën, wake- of kneeboarden in een sprookjesachtige natuursetting? Dan is Terhills Cablepark ‘the place to be’!

Lees meer
Aqua Garden

Terhills Hotel gasten kunnen ook gebruik maken van de faciliteiten van onze buren Terhills Resort by Center Parcs. Heerlijk relaxen doe je in de Aqua Garden.

Lees meer
The Bakery

Bij The Bakery krijg je een volledige onderdompeling in de wereld van brood en banket!

Lees meer

Limburg staat terecht gekend als dé fietsprovincie van Vlaanderen. Haal je tweewieler dus van stal en geniet van belevingsvolle fietstochtjes in alle veiligheid en comfort, want Terhills Hotel is dé uitvalsbasis voor onbegrensde ontdekkingstochtjes te fiets.

Lees meer

Met de wagen

Maastricht

Maastricht heeft een rijke historie, met op iedere hoek een ander karakter. Shoppen doe je in hippe winkels, warenhuizen en boetiekjes. Op culinair gebied is Maastricht ook zeker om op te eten. Droom weg in het charmante Maastricht ...

Lees meer
C-mine (Genk)

Het atelier van keramiekkunstenaar Piet Stockmans, de thuisbasis van designers uit diverse vakgebieden en zelfs de design- en modeacademie: dit alles vind je tegenwoordig in de gerenoveerde mijngebouwen van C-mine.

Lees meer
Spiegelven Golf Club (Genk)

Amateurgolfer of golfer in spe? Spiegelven Golf Club ligt op amper een kwartier rijden van Terhills, meer bepaald in het sympathieke Genk.

Lees meer