Terhills Cable Park

Heb jij altijd al eens willen waterskiën, wake- of kneeboarden in een sprookjesachtige natuursetting? Dan is Terhills Cablepark ‘the place to be’!

In dit unieke waterskipark kan ook jij veilig leren wakeboarden via de LittleBRO-kabel: alle waterpret, niet van risico. Dankzij de lagere snelheid en uitleg vooraf heb je het vast en zeker snel onder de knie. Zowel jong als oud gaat in 1-2-3 van enthousiaste beginneling naar wakeboarder in wording. Wie zich comfortabel genoeg op zijn board voelt, kan vervolgens een versnelling hoger schakelen met een beginnerssessie (of kidssessie) aan de grote kabel. Voor je het weet ben je klaar voor het échte werk en ski je relaxed over het water. Ook voor professionele trainingen kan je in Terhills Cable Park terecht.

Kijk je liever toe vanop het strand? Vlij je dan lekker neer in het zachte zand, waar de beachbar en het restaurant binnen handbereik liggen. Onze tip: van op deze locatie geniet je van de mooiste zonsondergang van de streek. Ideaal als gezellige afsluiter!

RESERVATIE

www.terhillscablepark.be