Terhills Cablepark

Heb jij altijd al eens willen waterskiën, wake- of kneeboarden in een sprookjesachtige natuursetting? Dan is Terhills Cablepark ‘the place to be’!

In dit unieke waterskipark kan ook jij veilig leren wakeboarden via de LittleBRO-kabel: alle waterpret, niet van risico. Dankzij de lagere snelheid en uitleg vooraf heb je het vast en zeker snel onder de knie. Wie zich comfortabel genoeg op zijn board voelt, kan vervolgens een versnelling hoger schakelen met een beginnerssessie (of kidssessie) aan de grote kabel. Voor je het weet ben je klaar voor het échte werk en ski je relaxed over het water. Ook voor professionele trainingen kan je in Terhills Cable Park terecht.

Aquapark

Een uitdagend opblaasbaar aquapark met obstakels tot wel 4 meter hoog, heeft de zomer spetterend ingezet op het Terhills Cablepark in Dilsen-Stokkem. De waterattractie laat 80 mensen per uur tegelijk klimmen over hindernissen, glijden over de kussens en genieten van een echt waterspektakel. Het aquapark is toegankelijk voor iedereen vanaf acht jaar. Je kan er de hele zomer terecht tot en met september voor een dag vol waterplezier. De attractie is zeer toegankelijk voor jong en oud. Het biedt heel wat mogelijkheden zodat zowel kinderen als volwassenen op een leuke manier uitgedaagd worden en waterpret beleven.

Kijk je liever toe vanop het strand? Vlij je dan lekker neer in het zachte zand, waar de beachbar en het restaurant binnen handbereik liggen. Onze tip: van op deze locatie geniet je van de mooiste zonsondergang van de streek. Ideaal als gezellige afsluiter!

RESERVATIE

www.terhillscablepark.be