Aller au contenu

Offres d'emploi

 • Assistent F&B Manager

  Als Assistent F&B Manager ben je de rechterhand van de F&B Manager en speel je een belangrijke rol in het waarborgen van kwaliteitsstandaarden binnen ons F&B team. Je werkt operationeel mee en draagt bij aan een uitstekende dienstverlening, voedselveiligheid, productiviteit en klanttevredenheid.

 • Kelner

  Als kelner bij Terhills Hotel ben jij de gastheer of gastvrouw die onze gasten betovert met jouw professionele en attente service. Jouw domein? De bruisende ambiance van onze bar, waar je met flair en enthousiasme drankjes klaar maakt en onze gasten verwent met een glimlach. Van het opnemen van bestellingen tot het creëren van verfrissende cocktails, jouw passie voor uitstekende service maakt elke ervaring memorabel.

 • Ontbijtmedewerk(st)er Terhills Hotel

  Stap jij ’s ochtends met het juiste been uit bed? Kunnen onze gasten door jouw glimlach de dag enthousiast beginnen? Dan ben jij de geknipte persoon om het Terhills Hotel te komen versterken!

 • Vacature receptionist(e) Terhills Hotel

  Zit gastvrijheid in je DNA? Zorg jij ervoor dat jouw gasten zich altijd welkom voelen? Hou je ervan dat geen dag hetzelfde is? Heb je bovendien aanleg voor administratie? Dan ben jij de geknipte persoon om het Terhills Hotel team te komen versterken! Als Dag/Nacht receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills.