Meetings

Vergaderen in stijl

Op zoek naar een vergaderruimte die het zakelijke aan het aangename koppelt? We verwelkomen je graag bij Terhills Conference: een modern vergadercomplex langs het Terhills Hotel.

Deze inspirerende en originele omgeving is ideaal voor al je vergaderingen, incentives, conferenties, recepties, brainstormsessies en corporate evenementen van 8 tot en met 150 personen.

Toplocatie voor business events

Terhills is een veelzijdige locatie waar je zakelijke evenementen kan opwaarderen met een dosis pure ontspanning. Dankzij de nabijheid van het Terhills Hotel, het Nationaal Park, het Terhills Cablepark, Elaisa Wellness en Maasmechelen Village zijn er tal van mogelijkheden. Combineer je vergaderplannen bijvoorbeeld met een toffe teambuilding in de Franse tuin, een natuurwandeling bij Terhills of shoppinguitje.

Ontdek onze rooms

Met de charmante Boardroom (10 à 12 deelnemers), de Schachtzaal (18 à 30 deelnemers) en de grote Tuinzaal (26 à 90 deelnemers) is elk formaat gezelschap welkom bij Terhills Hotel en Terhills Conference. Ook wie graag outdoor vertoeft heeft voldoende opties ter beschikking!

Franse tuin

Mag het net dat tikkeltje meer zijn? Dan is onze Franse Tuin de mooiste setting voor je evenement! We bespreken onze verschillende mogelijkheden en seminariepakketten graag met je voor een prachtevent op maat.