Direct naar inhoud

Vergaderen in stijl

Deze originele omgeving is ideaal voor meetings, incentives, conferenties, recepties, brainstormsessies, corporate events … Het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Alle zalen beschikken over grote ramen met veel lichtinval. Geschikt voor 8 tot en met 400 personen.

Meeting rooms

Ontdek onze vergaderzalen

Met onze 4 vergaderzalen is elk formaat gezelschap welkom bij Terhills Hotel en Terhills Conference. Ook wie graag outdoor vertoeft heeft voldoende opties ter beschikking!

De Schachtzaal en de Tuinzaal, maar ook de Spoorzaal en de Terhillszaal kunnen gecombineerd worden.

Franse tuin

Zeg ‘oui’ tegen teamsfeer in de tuin

Waan je als God in Frankrijk met een leuke teambuildingactiviteit in onze Franse Tuin. Deze mooie buitenruimte leent zich perfect tot plezier met het hele team. Wat dacht je van fencing, een yogasessie, bootcamp of avontuurlijke highlandgames? Mag het nog iets straffer? Start je ochtend of eindig je dag met een loopje over hete kolen … Vroeger werd er steenkool uit de ondergrond van Terhills gehaald, nu lopen we bovengronds over hete kolen. Niet voor doetjes!

Organiseer grote openlucht-evenementen

Op zoek naar een openluchtplein waar je een kwalitatief en grootschalig evenement kan organiseren? Hiervoor kan je terecht op de gloednieuwe evenementenzone Terhills Events. Deze ligt vlak langs Terhills Hotel. Hier pronkt de schachtbok in al haar glorie; een icoon uit het industriële verleden van Maasmechelen. Waar vroeger steenkool uit de grond werd gehaald, kan je nu een mooie, groene en ingerichte zone vinden die zich uitstekend leent tot het organiseren van grote openluchtevenementen.

De vergaderzalen van Terhills conference zijn ideaal om in te zetten als VIP-, pers-, productie-, of artiestenruimte. Ze bieden bovendien rechtstreeks toegang tot de evenementenzone.

Terhills Hotel is de perfecte locatie voor jouw event

Neem gerust contact op met onze Meeting & Events verantwoordelijke om een offerte aan te vragen of de mogelijkheden voor jouw meeting of event te bespreken. We staan klaar om jouw bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen!