Elaisa Energetic Wellness

Een uniek wellness complex midden in de natuur van Terhills

Bij Elaisa Energetic Wellness krijg je al de ruimte om voluit te genieten en tot rust te komen in het diepste van jezelf. Ontdek de bijzondere sauna’s en relaxruimtes. Ieder uniek op zichzelf, ieder verrassend in uitstraling en energie. Elaisa Energetic Wellness omarmt je met haar geometrische vormen en biedt alles om je tot complete ontspanning te leiden. In verbinding met de prachtige natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen omringt Elaisa je met verschillende stijlen, beelden en symbolen uit zeer oude wereldculturen. Een verstilling die doorwerkt tot diep in je lichaam en je helpt om een nieuwe balans te vinden, vol energie.

Het aanbod van Elaisa Wellness bestaat uit:

• 10 verschillende sauna’s met dagelijks opgietingen en livemuziek. • chloorvrij zuurstof water in jacuzzi’s, binnen- en buitenzwembaden, dompelbaden en warme voetbadjes. • Verschillende relax- en meditatieruimtes. • Een groot assortiment van belevingen, holistische behandelingen, massages en Skin & Body care treatments. • Een Wellnessrestaurant met verse seizoensgebonden gerechten.

De Elaisa shuttle bus brengt je gratis van het hotel naar Elaisa, gelegen op het Terhills domein. De bus komt om 10.30, 11.30 en 12.30 langs vlak bij het Terhills Hotel. Deze bus gemist? Dan kan je alsnog gratis met een autonome Terhills shuttle naar Elaisa gaan. Deze komt om de 10 à 20 minuten langs en brengt je tot aan de voordeur van Elaisa.